Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:30 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Operatorul Portuar Constanța, omis de la discuții „Mazăre s-a întâlnit cu acoliții săi din managementul APC”

ro

16 May, 2014 16:00 2391 Marime text
Primarul municipiului Constanța, Radu Mazăre, a declarat public astăzi că s-a întâlnit, în cursul dimineții, la sediul primăriei, cu o parte a membrilor Organizației Patronale „Operatorul Portuar” Constanța, precum și cu membrii ai sindicatelor portuare.

„Operatorul Portuar” Constanța susține, într-un comunicat de presă, că afirmația edilului este o miniciună.

„Suntem încă odată surprinși de ușurința cu care, abuzând de interesul presei pentru persoana domniei sale, domnul Radu Mazăre minte opinia publică de bună credință”, se arată într-un comunicat de presă.
„Domnul Mazăre a chemat la ordin o parte din acoliții săi din cadrul managementului APC, respectiv domnul Decebal Șerban, director general adjunct APC, și pe domnul Valeriu Nicolae Ionescu, director general APC”, se menționează în același document.

În comunicat se mai precizează că Organizația Patronală „Operatorul Portuar” Constanța își păstrează aceeași poziție declarată, fundamentată și corectă împotriva trecerii către Consiliul Local Constanța și implicării caracatiței familiei Mazăre în Portul Constanța.

„Mazăre dezinformează și manipulează opinia publică”

În cadrul conferinței a fost clarificat și subiectul privind nivelul taxelor pe care operatorii portuari le achită regulat către CN APMC, bugetul local și bugetul de stat, și am demontat manipularea și dezinformarea opiniei publice de către primarul Radu Mazăre, care a mințit cu privire la cuantumul taxelor plătite de către operatori, sumele prezentate de domnul Radu Mazăre fiind de câteva zeci de ori mai mici decât cele plătite în mod real, se arată în comunicat.

Operatorul Portuar susține la finalul comunicatului de presă că „în continuare se vor adresa pe căi legale împotriva acestor manipulări și minciuni”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii