Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:44 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oil Terminal a oferit 35.000 de lei pentru Gala Bute

ro

05 Feb, 2015 08:40 1384 Marime text
Societatea comercială OIL TERMINAL a sponsorizat Gala Bute cu 35 de mii de lei, în 2011, informează digi24.ro. Fostul director al societăţii susţine că ministrul Economiei din acea perioadă, Ion Ariton, i-a telefonat şi l-a rugat să contribuie cu o sumă pe bani la acest eveniment sportiv. Silviu Wagner spune că a fost chemat în urmă cu un an şi jumătate la DNA ca să explice cum a ajuns să sponsorizeze Gala Bute, notează sursa citată.

Potrivit digi24.ro, fostul director al companiei susţine că propunerea de a sponsoriza acest eveniment sportiv a fost făcută de ministrul economiei şi a acceptat să contribuie financiar la eveniment, pentru că avea rezonanţă naţională. Înainte însă de a vira banii în contul Federaţiei Române de Box, Silviu Wagner, care conducea la acea vreme compania de stat, spune că a cerut aprobarea Adunării Generale a Acţionarilor.

"În data de 6 iunie 2011, Oil Terminal a achitat cu titlu de sponsorizare suna de 35.000 lei către Federaţia Română de Box, în baza contractului nr. 158/3.06.2011, sumă ce se încadra în nivelul cheltuielilor de sponsorizare prevăzute în bugetul de venituri şi cheltuieli din 2011", se arată într-un comunicat, citat de digi24.ro.

Conform digi24.ro, Silviu Wagner spune că în urmă cu un an a fost întrebat de procurorii anticorupţie doar de contactul pe care l-a încheiat compania cu Federaţia Română de Box, şi a cu solicitat toate documentele. Din punctul său de vedere, această sponsorizare a fost perfectată corect. Wagner spune că a dat toate detaliile procurorilor anticorupţie, dar dacă va mai fi chemat va răspunde invitaţiei.


Sursa: digi24.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii