Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:54 23 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă contestaţie, depusă la CNSC Consolidarea Cazinoului Constanţa, blocată de o firmă din Bucureşti (document)

ro

24 May, 2016 17:20 2566 Marime text
Aedificia Carpaţi SA a apelat la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor, nemulţumită de licitaţia organizată de Compania Naţională de Investiţii în vederea atribuirii contractului „Servicii de proiectare şi execuţie lucrări pentru obiectivul de investiţii inclus în Programul naţional de construcţii de interes public sau social – Consolidare şi restaurare Cazino Constanţa“.

Prin contestaţia nr. 1975/18.05.2016, înregistrată la Consiliu sub nr. 15353/19.05.2016, SC AEDIFICIA CARPAŢI SA
a contestat fişa de date a achiziţiei elaborată în cadrul procedurii de atribuire, prin „licitaţie deschisă”, offline cu etapa finală de licitaţie electronică, a contractului de achiziţie publică de lucrări având ca obiect „Servicii de proiectare şi execuţie lucrări pentru obiectivul de investiţii inclus în Programul naţional de construcţii de interes public sau social – Consolidare şi restaurare Cazino Constanţa. Contractul presupune elaborarea proiectului tehnic (PT), a documentaţiei pentru autorizarea executării lucrărilor de construire (DTAC), a detaliilor de execuţie, asistenţă tehnică pe durata executării lucrărilor din partea proiectantului şi execuţia lucrărilor aferente consolidării şi restaurării.
 
În baza documentelor depuse de părţi, Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor a admis cererea de suspendare a procedurii de atribuire formulată de către SC AEDIFICIA CARPAŢI SA, cu sediul în municipiul Bucureşti, în contradictoriu cu Compania Naţională de Investiţii şi a dispus suspendarea procedurii de atribuire.

Despre Aedificia Carpaţi SA
 
Înmatriculată în anul 2008, firma are sediul social în municipiul Bucureşti, Şoseaua Panduri. Capital social subscris de 4.330.700 lei, integral vărsat, este compus din 43.307 de acţiuni. Societatea Aedificia Carpaţi SA este deţinută de Drăgulescu Ştefan, născut pe 28.06.1949, în Bucureşti, cu 5,22% din capitalul social, Badea Petre, născut pe 01.04.1948, în Negraşi, Argeş, cu 84,32% din capitalul social, Lista Acţionari, cu 10,46% din capitalul social.

Administratorii firmei care desfăşoară lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale sunt: Onoiu Filip, Cîrnu Dragoş, Badea Petre, Bruss Elena-Luminiţa.

În secţiunea Documente puteti consulta decizia Consiliului Naţional pentru Solutionarea Contestatiilor.

Citeste si:

Conferinţe, spectacole, expoziţii, cafenea CNI reia licitaţia. Cum ar putea arăta Cazinoul din Constanţa peste şapte ani (galerie foto+documente)
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii