Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:35 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O femeie de 30 de ani a fost proiectată prin parbriz

ro

11 Oct, 2015 23:20 1836 Marime text
Doi oameni au fost grav răniţi, astăzi, în urma unui accident produs pe DN 7, la ieşirea din municipiul Arad spre Vladimirescu, în care au fost implicate un autoturism şi un automarfar, a anunţat purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, informează romaniatv.net.
 
Potrivit acestuia, în urma cercetărilor s-a stabilit că vinovat de producerea accidentului ar fi un bărbat care, fără să ţină seama de condiţiile meteo – şoseaua umedă -, a condus cu viteză şi, după ce a făcut mai multe depăşiri a pierdut controlul maşinii şi a intrat pe contrasens, unde s-a izbit frontal de un autotren care circula regulamentar.
 
"Din primele cercetări efectuate la faţa locului (...) a reieşit faptul că accidentul s-a petrecut din cauza neadaptării vitezei de deplasare a autoturismului la condiţiile de drum. Un bărbat în vârstă de 33 de ani, posibil aflat sub influenţa alcoolului – autoturismul era plin cu sticle de bere goale -, a condus un autoturism neînmatriculat fără a deţine permis de conducere, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum – carosabil umed – şi, la ieşirea din municipiul Arad spre comuna Vladimirescu a pierdut controlul direcţiei de mers intrând în coliziune frontală cu un TIR condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 23 de ani", a declarat pentru Agerpres, Ovidiu Liber.

"În urma coliziunii, pasagerul din dreapta, o femeie în vârstă de 30 de ani, a fost aruncat prin parbriz, iar şoferul vitezoman a rămas încarcerat în autoturism, pompierii fiind nevoiţi să taie caroseria pentru a-l scoate. Cei doi au fost transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad pentru a îngrijiri medicale", a adăugat purtător de cuvânt al IPJ Arad.

Sursa foto: România TV
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii