Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:45 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acuzaţii O elevă din Năvodari a sunat la 112 după ce a fost eliminată din examenul de bacalaureat

ro

03 Jul, 2013 17:36 2681 Marime text
Azi, 6.574 de absolvenţi de liceu (6.950 înscrişi) au susţinut proba scrisă obligatorie a profilului, Matematică şi Istorie.

29 de candidaţi au fost eliminaţi pentru fraudă şi tentativă de fraudă (telefoane şi materiale nepermise), astfel: 11 candidaţi de la Liceul Tehnologic „L. Edeleanu” din Năvodari, 4 de la Liceul Tehnologic „C. A. Rosetti”, 3 de la Liceul Tehnologic „Axiopolis” Cernavodă, 2 candidaţi de la Liceul „Concord”, 5 de la Liceul Teoretic „Lucian Blaga”, 1 candidat de la Colegiul Naţional „Kemal Ataturk” din Medgidia, 1 candidat de la Liceul Tehnologic „Gh. Duca” din Constanţa, 1 candidat de la Colegiul Economic Mangalia şi 1 candidat de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” din Bucureşti, serie anterioară. 26 de candidaţi provin din seria curentă a absolvenţilor de liceu şi 2 candidaţi, din seriile anterioare.

UPDATE: La Năvodari, o elevă a sunat la 112, după ce a fost prinsă cu telefonul mobil şi eliminată din examenul de BAC. Aceasta a declarat că i s-au cerut bani (400 de lei) înainte de examen precum şi după ce a fost prinsă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii