Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:22 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O constănţeancă la Kanal D Faceţi cunoştinţă cu primele 6 fete de la Noră pentru mama!

ro

22 Sep, 2010 06:00 2424 Marime text

cristina_ct.jpgIată cu ce "se laudă" primele şase fete din competiţie. Ele au vorbit pe larg despre bărbatul şi despre soacra ideală, despre pasiunile şi despre aşteptările lor de la o relaţie sau o căsătorie.

# Maria are 24 de ani şi e din Telciu, Bistriţa-Năsăud. Este de profesie contabilă şi a renunţat pentru acest concurs la locul său de muncă. Asta pentru că, după despărţirea de fostul ei prieten, care s-a petrecut anul trecut, îşi doreşte să cunoască un bărbat simpatic, inteligent, hotărât şi cu simţul umorului şi care să aibă neapărat ochii albaştri.

Despre viitoarea soacră, a spus că ar vrea ca aceasta să o trateze ca pe o fiică şi să nu facă diferenţa între ea şi fiul ei. Maria se descrie ca fiind o o fire calmă, care se adaptează repede oricărei situaţii, de aceea ea crede că va rezista până la final în casa "Noră pentru mama".

# Iulia are 23 de ani şi este din Focşani. Spre deosebire de celelalte concurente care au mărturisit că sunt gospodine şi că le place să gătească, Iulia spune clar şi răspicat că ea găteşte doar chestii rapide, că face curăţenie în casă doar o dată pe săptămână, că este dezordonată şi, mai mult decât atât, că vorbeşte mult, prost şi fără rost.

Şi asta nu e tot, nu îi este frică de certuri şi de scandaluri pentru că răspunde cu aceeaşi monedă, fiind o fire răzbunătoare. Ultimei relaţii i-a pus punct pe 1 ianuarie, după 3 ani de iubire, din pricina partenerului care era foarte gelos.

# Cătălina are 20 de ani şi este din Breaza. Ea, la fel ca şi celelalte concurente de la "Noră pentru mama", speră să-şi găsească aici jumătatea. Şi mai vrea ca mama viitorului ei soţ să o iubească chiar mai mult decât pe el.

Spune despre ea că este gospodină şi, în special, maestră în preparatul prăjiturilor. În viaţa ei are nevoie de un bărbat înalt, frumos, haios, spontan, darnic şi şarmant şi care, musai, să nu-i dea motive s-o înşele, pentru că, crede ea, şi-a înşelat fostul prieten din răzbunare.

# Elena are 21 de ani şi este din Botoşani. Ea a venit la această emisiune în speranţa că se va îndrăgosti la prima vedere de un tip sincer, plin de viaţă şi cu simţul umorului, aşa cum nu era fostul ei iubit, cu care a stat 3 ani şi jumătate. Îşi doreşte o soacră deschisă şi care să nu o cicălească şi un soţ pedant şi sincer.

La un bărbat nu contează banii, pentru că, spune ea, dacă nu are el îi dă ea. Nici aspectul fizic al acestuia nu este atât de important, atâta vreme cât el are un caracter plăcut şi cât timp o admiră pe ea şi nu le face complimente şi altor femei.

# Adelina are 22 de ani şi e din Brăila. Momentan, e şomeră, însă a absolvit Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine din Bucureşti. Se caracterizează ca fiind o fire ambiţioasă, sinceră, perfecţionistă şi foarte ordonată. Cu toate acestea, ea a mărturisit că detestă să şteargă praful, însă îi place să stea în bucătărie.

Găteşte orice, iar preparatul care spune ea că îi iese cel mai bine sunt papanaşii. Despre bărbatul ideal, pe care speră să-l găsească în cadrul emisiunii, acesta trebuie să fie înalt, atletic, îngrijit şi cu simţul umorului. Ultima relaţie s-a sfârşit în această vară.

# Cristina are 21 de ani şi este din Constanţa. S-a despărţit acum şase luni de un tip posesiv şi îşi doreşte pe viitor unul înalt, cu trup atletic, frumos, bogat şi devreme acasă. Spune despre ea că este o fire sportivă, că este vegetariană şi că nu ştie să gătească decât ciorbiţe, acestea fiind foarte sănătoase pentru organism.

Îşi doreşte ca mama viitorului ei soţ să fie o femeie modernă căreia să-i placă să se îngrijească, nu de alta, dar astfel aceasta nu o va critica şi nu îi va impune să-şi schimbe lookul

Sursa: Libertatea.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii