Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:22 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Exatlon 2018. S-a încheiat lupta dintre Faimoșii și Războinicii. Cine a câștigat o sută de mii de euro. Ce va face cu ei

ro

24 May, 2018 02:48 6222 Marime text
Aseară, după un maraton al emoțiilor, care i-a unit pe foștii rivali Războinici și Faimosi, atât în Arena din Republica Dominicană, cât și în platoul special amenajat pentru marea finala de la Kanal D, „Exalton” și-a aflat deznodământul.

Telespectatorii au ales, prin vot, marele căștigator al acestui reality revoluționar: Vladimir Draghia.   
 
Vladimir Draghia a fost unul dintre cei mai constanti si valorosi concurenti de la Exatlon.

S-a impus in mijlocul echipei Faimosilor nu numai prin calitatile de sportiv, ci prin discursul echilibrat si inspirational. A fost admirat atat de coechipieri, cat si de rivali si a cucerit prin demonstratia de fair play de nenumarate ori, dar mai ales atunci cand si-a cerut scuze in fata lui Alex Nedelcu, in ziua unei Arene extrem de dificile, intr-un moment in care Faimosii si Razboinicii pareau ca se afla in conflict deschis si nerezolvabil.
 

La finalul emisiunii de miercuri seara, Vladimir Drăghia a spus: "La inceputul emisiunii voiam sa donez jumatate din bani, daca as castiga, dar am realizat ca nu ar fi cinstit sa pastrez niciun banut din cei castigati aici pentru ca altii au mai mare nevoie. Vreau sa dau un exemplu fiicei mele, care cand va creste vreau sa spuna «tata a avut 100.000 de euro, toti, nu dintr-un milion, si i-a donat pe toti», si celor de acasa, care, daca eu am putut sa donez toti banii astia, dupa 5 luni de munca, de suferinta si de dormit pe scanduri, pot dona nu 100 de euro, dar poate 5, 3, un euro, timp, atentie, celor care au atata nevoie".


Ionut Sugacevshi, dezamagit de infrangerea la votul publicului, a mărturisit, plângând, ca visul lui era ca din banii castigati sa isi construiasca o casa pentru el si familia sa si sa faca nunta. Impresionat de lacrimile lui Ionut, Drăghia i-a promis că se va ocupa personal de nunta sa, pe plaja pe care o administreaza, urmand sa suporte toate cheltuielile evenimentului.



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii