Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:26 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Numărul morţilor din accidentul lui Huidu a ajuns la 3

ro

17 Oct, 2011 13:09 1609 Marime text
Realizatorul TV Şerban Huidu, aflat la volanul unei maşini de teren Mercedes, în care mai erau cei doi copii ai lui de 2 şi 4 ani, soţia sa şi bona copiilor, a provocat, duminică, un accident pe DN 1, la intrarea în Timişul de Sus (Braşov). Maşina pe care o conducea Huidu a pătruns pe contrasens, unde a lovit un autoturism Dacia Logan, în care se aflau trei persoane.

Iniţial, bărbatul de 57 de ani, grav rănit, a fost internat la Spitalul Judeţean Braşov unde a fost în comă indusă. Duminică, aceasta a fost operat de urgenţă din cauza traumatismelor, după care a fost internat la terapie intesivă. Medicii erau rezervaţi în privinţa şanselor sale de supravieţuire. Luni dimineaţă, surse medicale au anunţat că bărbatul nu a mai rezistat şi a decedat.

La acelaşi spital se află şi soţia lui Huidu şi bona copiilor acestora. Soţia lui Huidu a suferit un traumatism la gleznă şi o contuzie toracică, fiind imobilizată la pat. Cealaltă femeie are doar leziuni minore.

La acelaşi spital a fost adus şi Serban Huidu, el fiind supus unui examen la computerul tomograf, în urma unui traumatism cranian minor suferit în timpul accidentului. Sursa: Realitatea 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii