Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:23 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noul orar al zborurilor regulate, pe Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu-Constanţa

ro

24 Oct, 2018 12:26 5699 Marime text
Începând cu data de 28 octombrie 2018, intră în vigoare noul orar al zborurilor regulate, valabil până în 26 martie 2019. Modificările sunt legate de orele de zbor ale curselor care operează pe aeroport.

Deoarece există o preocupare permanentă a conducerii aeroportului pentru desfăşurarea traficului aerian în cele mai bune condiţii de siguranţă şi securitate, se vor pune în aplicare măsurile prevăzute în Programul de pregătire a S.N. Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu-Constanţa S.A. pentru sezonul de iarnă.

Toate utilajele de deservire tehnică a aeronavelor vor fi verificate şi se vor efectua lucrări de întreţinere pentru asigurarea funcţionării lor în parametrii optimi. Vor fi verificate şi instalaţiile de încălzire şi recirculare a aerului din incinte, pentru a se asigura confortul pasagerilor în aerogară, dar şi a personalului aeroportuar în clădirile administrative.

În perioada 01.11.2018 – 31.03.2019, în cadrul Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu-Constanţa va funcţiona “Comandamentul operativ de iarnă”, constituit pentru asigurarea bunei funcţionări a aeroportului pe perioada de iarnă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii