Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:21 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nora lui Măgureanu - procese în instanță, dezmințiri, temeri și noi amănunte privind denunțurile

ro

25 Mar, 2016 22:03 1960 Marime text
 
Alina Petre, cândva nora fostului șef al SRI Virgil Măgureanu, scoate la iveală noi amănunte privind denunțurile pe care le-a făcut la DNA. Ea a dezvăluit în această seară, la RTV, că a primit o serie de ameninţări, dar nu au speriat-o. Alina se bazează pe faptul că dacă i s-ar întâmpla ceva toată lumea ar știi că e mâna familiei Măgureanu.
 

"Sunt urmărită, dar nu ştiu dacă e vorba de protecţie sau în alt sens. Tot felul de domni care mă căutau. Făceau poze la magazinele pe unde am fost. Problemele astea le am de când am făcut denunţurile. Am fost şi anul trecut intimidată şi ameninţată. Şi pe mama, şi pe mătuşa mea le-au sunat diverşi. Am primit telefoane să mă potolesc", a spus ea.

 
Mai mult, Alina a povestit o altă întâmplare ciudată, dar uluitoare în același timp.
 

"M-a chemat o doamnă la un restaurant să mă întrebe dacă am auzit de Brigada de Lichidare. Credeam că e vorba de o lichidare de stoc, nu de a mea. Un poliţist mi-a spus că nu e de glumă. M-am dus şi am făcut plângere la poliţie”.

 
Când a fost întrebată despre ultimele afirmații ale lui Traian Băsescu în ceea ce o privește, Alina Petre a spus că îşi doreşte o confruntare directă atât cu Marian Măgureanu, cât şi cu Traian Băsescu. Mai mult, pentru că ar fi făcut-o mafioată, Alina are de gând să-l dea în judecată pe Băsescu.
 

"A făcut afirmaţii nedemne de un fost preşedinte. Moralitatea dânsului este îndoielnică. Îl dau pe dânsul şi pe altcineva în judecată. Are dreptate că am fost nefericită în familia Măgureanu. Domnul Băsescu se leagă de nişte lucruri. Caută să renască, să revină în politică, să facă atacuri", a spus ea.

 
Întrebată dacă ea consideră că Băsescu încearcă să-și facă campanie pe spatele ei, Alina a explicat: "Foarte multe persoane, neica-nimeni, mulţi de la Băsescu din partid se urcă pe numele meu ca să îşi facă notorietate. O să fac ordonanţă preșidenţială ca anumiţi domni să nu mai poată să îmi pronunţe numele".

Dar asta nu este tot. Alina Petre a mai spus că ea a fost chemată la DNA, nu s-a dus singură şi că denunţurile nu sunt de acum, ci de anul trecut. Ea consideră că politicienii care spun că sunt nevinovaţi nu sunt capabili să-şi asume răspunderea pentru anumite fapte. 

Femeia a povestit şi detalii din viaţa de familie pe care a avut-o pe când era măritată cu Marian Măgureanu, presiunile şi şicanele la care o supune familia Măgureanu, ridicări de maşini din faţa casei, plângeri la poliţie.



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii