Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:35 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicuşor Constantinescu povesteşte la TV Neptun „A venit unul, mi-a zis că este de la Vamă. M-a pupat şi mi-a urat La mulţi ani”

ro

15 Jan, 2014 21:31 3132 Marime text
În această seară, preşedintele CJC a povestit la Neptun TV cum a fost blocat de procurorii DNA în parcarea Consiliului Judeţean.
„Mă aflam în biroul meu de la CJC cu prefectul judeţului Constanţa şi discutam programele pe care le aveam de îndeplinit. La un moment dat a venit cineva şi m-a anunţat că în parcarea din faţa CJC mişună nişte indivizi dubioşi care vorbesc la nişte staţii. Am coborât să văd despre ce este vorba şi în momentul în care am ajuns în parcare a venit un bărbat la mine care m-a pupat şi mi-a zis La mulţi ani.
Mi-a zis că este de la Vamă. În momentul acela au început să apară dintre maşini tot felul de indivizi, inclusiv o maşină a poliţiei rutiere. S-au repezit la mine şi mi-au răsucit mâinile la spate şi m-au pus pe capota maşinii”, a povestit preşedintele CJC. 
Preşedintele CJ Constanţa este nemulţumit şi de implicarea procurorilor de la Bucureşti în acest caz: "Ce căutau ăia de la Bucureşti cu maşini cu girofar să mă ia pe mine ca pe un infractor din parcare. Constănţenii m-au ales ca pe un infractor? E jignitor ce s-a întâmplat".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii