Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:11 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-ar putea întoarce în fruntea CJC Nicuşor Constantinescu, azi, în faţa magistraţilor Curţii de Apel Constanţa

ro

14 May, 2015 07:50 1451 Marime text
Magistraţii Curţii de Apel Constanţa analizează azi contestaţia depusă de preşedintele suspendat al CJC, Nicuşor Daniel Constantinescu, împotriva menţinerii interdicţiei de a se întoarce la serviciu şi a lua legătura cu salariaţii CJC, în dosarul în care este judecat pentru subfinanţarea Centrului Militar Zonal.

Judecătoarea Iulia Cezara Suciu, din Tribunalul Constanţa, a respins, marţi, cererea lui Nicuşor Daniel Constantinescu.

Potrivit surselor noastre, dosarul de azi va fi analizat de judecătoarea Valentina Boboc, din Curtea de Apel Constanţa. Zilele trecute, magistratul a menţinut decizia judecătoarei Iulia Cezara Suciu, din Tribunalul Constanţa, care i-a înlocuit lui Nicuşor Constantinescu arestul la domiciliu cu controlul judiciar. Decizia a fost luată în dosarul Centrului Militar Zonal.
 
De menţionat că Suciu i-a interzis lui Nicuşor Constantinescu să părăsească ţara şi să exercite funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa.
 
Amintim că, la finele lunii februarie, Valentina Boboc a anulat mandatul de arestare preventivă emis pe numele lui Nicuşor Constantinescu de judecătorul Lucian Lică, din Tribunalul Constanța, şi a luat faţă de şeful suspendat al CJC măsura arestului la domiciliu.

Tot azi, într-un alt dosar, judecătoarea Viorica Lungu, din Curtea de Apel Constanța, va analiza contestația procurorilor DNA Constanța formulată de împotriva deciziei judecătoarei Iulia Cezara Suciu, din Tribunalul Constanţa, care i-a înlocuit măsura arestului la domiciliu cu cea a controlului judiciar. Hotârârea se va lua în dosarul în care Constantinescu este judecat alături de Cristian Bogdan Zgabercea.

În cazul în care Curtea de Apel Constanța va admite acțiunea promovată de Constantinescu și o va respinge pe cea a procurorilor DNA, Nicuşor Constantinescu ar putea scăpa azi de măsura arestului la domiciliu și s-ar putea întoarce în fruntea Consiliului Judeţean Constanţa. 

Citește și GHEORGHE DARIE ŞI CRISTINEL DRAGOMIR, AUDIAŢI ÎN DOSARUL LUI NICUŞOR CONSTANTINESCU 

Rechizitoriu
Trimitere în judecată Nicuşor Daniel Constantinescu (abuz în serviciu) - DNA Constanţa  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii