Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:07 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicuşor Constantinescu a ieşit public cu noi informaţii! Vezi despre ce este vorba de această dată

ro

03 Sep, 2014 17:21 2453 Marime text
Președintele suspendat al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, a trimis o fotografie cu el, postului B1Tv., scrie România Liberă. Şeful suspendat al judeţului a ţinut să demonsteze că se află în New York, și nu în Costa Rica, așa cum au apărut informaţii în presă.

În imaginea trimisă celor de la B1 TV, Constantinescu apare ținând în mâini două ziare din America, The Wall Street Journal și The New York Times, din data de 2 septembrie, iar în spatele său se observă mai multe clădiri din New York.

Nicusor Constantinescu apare in imagine cu o drena atasata, menţionând celor de la B1 TV ca asteapta o noua operatie.

”Nu am plecat nicăieri. Sunt minciuni. Am început injectarea prin dren a antibioticelor lichide, pe lângă antibioticele tabletă. Urmează evaluarea CT şi ecografie pelviană. Dacă nu se distruge infecţia, voi fi operat din nou”, a declarat Constantinescu.

Zilele acestea, s-a vehiculat că în timp ce autorităţile îl caută de zor, Nicuşor Constantinescu, pe numele căruia a fost emis mandat de arestare preventivă, ar fi fugit în Costa Rica şi nu în condiţii nu tocmai paşnice, ci după o ceartă cu prietenii săi americani. Preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa a negat însă totul, în exclusivitate pentru B1 TV.

Potrivit unor surse, autorităţile române ar trebui să schimbe orizontul de căutare în cazul lui Nicuşor Constatinescu, dat în urmărire  internaţională, a mai transmis B1 TV.

sursă foto: romania libera

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii