Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:45 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicolas Cage nu va mai filma la Constanţa!

ro

16 Jan, 2011 22:10 2197 Marime text

365427-nicolas-cage.jpgRenumitul actor Nicolas Cage, care a făcut senzaţie, lunile trecute, în România, când a participat la filmările producţiei "Ghost Rider 2", se află în aceste zile în Turcia. Artistul a plecat acolo pentru a continua filmările, însă urmează să se întoarcă la noi în ţară peste trei săptămâni.

Deşi conform planurilor iniţiale, ar fi trebuit să vină la Constanţa pentru a filma anumite scene pe faleza din faţa Cazinoului din Constanţa, acest lucru nu se va mai întâmpla, spre nefericirea fanilor constănţeni care îl aşteptau nerăbdători.

Anul trecut, furnizorii de servicii ai producţiei, Castel Film, au vizitat oraşele Constanţa, Sibiu şi Hunedoara, zone în care au ales câteva locuri pentru scenele din film. Mai mult, ei discutaseră şi cu primarul municipiului, Radu Mazăre, pentru a obţine autorizaţiile necesare pentru filmări. "S-au purtat discuţii pentru zona Cazinoului din Constanţa", spunea Bogdan Mocea, de la Castel Film, în urmă cu o lună.

Astăzi, Bogdan Mocea a spus că planurile au fost date peste cap de producători. "Acum suntem în Turcia. Nicolas Cage nu va mai filma la Constanţa deoarece zona nu mai corespunde cerinţelor regizorilor. Urmează să ne întoarcem în ţară peste trei săptămâni dar nu vom mai veni la Constanţa aşa cum se stabilise iniţial", a declarat Bogdan Mocea.

Sursa: Cancan.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii