Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:03 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicolae Mischie – Ponta „ rămâne un plagiator consacrat”

ro

01 Oct, 2015 23:17 1484 Marime text
 
În urma vizitei la Târgu-Jiu a premierului Victor Ponta cu ocazia deschiderii anului universitar, în Gorj, el a avut ocazia să-l revadă pe unul dintre cei mai emblematici oameni politici ai PSD.
 
Este vorba despre Nicolae Mischie, care chiar dacă nu mai face parte din partidul care l-a consacrat, l-a atacat dur pe Victor Ponta, spunând că pentru el, premierul „ rămâne un plagiator consacrat”.
 
„Nu merită salutat. Pentru mine rămâne un plagiator consacrat. De asta a şi venit, să mai ia ceva voturi, că în Bucureşti nu are de unde să ia, că nu-l primesc ceilalţi. Mie îmi plac oamenii serioşi, chiar dacă mă critică. Eu nu mă tem de critică. El nu a avut nici curajul să mă critice. El nu este serios. Îl priveşte. El, deja, este pe şişlete. Atât cât am putut mi-am făcut datoria pentru interesul judeţului. În mod normal, Ponta trebuia să vină pentru că este deputat de Gorj, că merită sau că nu merită, asta este altceva. A vorbit frumos de universitate.
Eu, personal, nu am nimic cu Victor, doar că atunci când a manifestat atitudini neserioase nu am putut să fiu de acord cu el. (...) Cred că afectează imaginea Românie şi cred că minte în ceea ce spune”, a declarat Nicolae Mischie în urma vizitei lui Ponta în Târgu-Jiu. 




Sursa foto: impactingorj.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii