Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:28 16 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicolae Matei „Descentralizarea este făcută timid. Nu ştiu de ce le este teamă”

ro

14 Nov, 2013 11:23 815 Marime text
În aceste momente, la Năvodari, autoritățile locale din Muntenia și Dobrogea dezbat soluții de finanțare și de eficientizare în cadrul simpozionului de administrație publică „Soluții pentru modernizarea și eficientizarea administrației publice locale 2013", Ediția Muntenia/Dobrogea.
În cadrul evenimentului, primarul oraşului Năvodari, Nicolae Matei, a declarat: „Descentralizarea este făcută timid. Nu ştiu de ce le este teamă. Descentralizarea trebuie să fie făcută corect, nu mimată, aşa cum se întâmplă acum”
Conferința își propune drept temă principală problematica acesării fondurilor europene în ciclul 2014-2020 și discuții pe marginea proiectului de descentralizare. Totodata se vor prezenta soluții de eficientizare și modernizare a administrației publice locale. La acest eveniment reprezentanții APL vor putea să se informeze și să fie în contact direct cu reprezentanți ai Guvernului și autorităților centrale. Evenimentul se adresează reprezentanților administrației publice locale din regiunile istorice Muntenia și Dobrogea, președinți de consilii județene, primari de localități și reprezentanți ai instituției prefectului. Evenimentul a fost organizat la Năvodari la invitația președintelui Asociației Orașelor din România, primarul orașului Năvodari, Nicolae Matei.

Ti-a placut articolul?

Comentarii