Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:24 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

NEVERSEA Noapte de neuitat pe plaja din Constanţa. Zeci de mii de oameni au cântat "Noi suntem români" alături de KSHMR (galerie foto+video)

ro

07 Jul, 2019 10:41 3049 Marime text
Delia, Jessie J, KSHMR, Salvatore Ganacci şi Steve Aoki au fost piatra de temelie pentru cea de-a treia zi a festivalului NEVERSEA de la malul mării.
Zeci de mii de participanţi au călătorit prin stările transmise de artişti. Dacă Delia a fost energică pe main stage, Jessie J a fost un carusel de sentimente transmise prin cântec. Printre piese, se conecta cu publicul prin conversaţiile purtate cu fanii veniţi din toate colţurile Europei să o asculte.

KSHMR, îndrăgostit de România, a creat un mix poveste, iar punctul culminant a fost melodia lui Nicolae Furdui Iancu - "Noi suntem români", care a răsunat pe plaja din Constanţa.

Salvatore Ganacci a rămas şi el în amintirea multor festivalieri - mixul după Adrian Minune - "Aşa sunt zilele mele". Steve Aoki a făcut doar ce a promis: a mixat până la răsărit, dar nu a uitat să arunce cu tort în persoanele prezente la festival.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii