Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:15 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Neptun TV va fi obligat, pentru câteva zile, să-şi suspende emisia on air

ro

30 Sep, 2016 11:55 3717 Marime text
De la declanşarea procedurii de insolvenţă a SC SOTI Cable Neptun SRL, Administratorul Judiciar Artemis Legal Insolvency SPRL, împreună cu Administratorul Special Sorin-Lucian Ionescu şi-au concentrat eforturile pentru redresarea economică şi eficientizarea activităţii Neptun TV România.
 
În tot acest timp, au fost inventariate şi evaluate bunurile aflate în patrimoniul societăţii, soluţionate contestaţiile şi întocmit tabelul definitiv al creanţelor, în vederea elaborării Planului de Reorganizare a Activităţii Debitorului. Acesta a fost întocmit de Administratorul Special, cu consultarea Administratorului Judiciar şi depus la instanţă la data de 21 septembrie. Planul a fost supus aprobării Adunării Creditorilor, în data de 28 septembrie, fiind aprobat de toate cele cinci categorii de creanţe  cu o majoritate covârşitoare, urmând să fie confirmat şi de către Judecătorul Sindic (instanţă). Planul de Reorganizare, aşa cum au constatat şi creditorii care l-au aprobat, reprezintă modalitatea optimă de redresare a activităţii debitoarei, prin implementarea uneia dintre metodele de reorganizare, expuse pe larg în plan.
 
În paralel, a fost pregătit dosarul de prelungire a licenţei de emisie în vederea depunerii la CNA - Consiliul Naţional al Audiovizualului, licenţă ce expiră la data de 2 octombrie 2016. Acest demers a fost condiţionat şi întârziat de elaborarea, aprobarea de către creditori şi confirmarea în instanţă a Planului de reorganizare şi în mod special de votul pozitiv al principalului creditor, ANAF. Totuşi, s-a reuşit depunerea la C.N.A. a actelor necesare prelungirii licenţei de emisie prin satelit în data de 29 septembrie a.c., sub rezerva prezentării, după şedinţa de judecată din 3 octombrie, a sentinţei Judecătorului Sindic.
 
Prin urmare, o dată cu expirarea perioadei de licenţiere, pe data de 2 octombrie, până la proxima şedinţă a membrilor CNA, de aprobare a prelungirii licenţei, Neptun TV va fi obligat, pentru numai câteva zile, să-şi suspende emisia on air. ​
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii