Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:22 26 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Monica Macovei a câştigat un proces împotriva lui Cătălin Ivan

ro

03 Jul, 2015 17:11 1751 Marime text
 
Europarlamentarul Cătălin Ivan a pierdut procesul intentat de europarlamentara Monica Macovei. Europarlamentarul este obligat de magistrați să-i plătească daune morale de 25.000 de euro, potrivit 7est.ro. Decizia instanței poate fi contestată cu recurs de către Cătălin Ivan, în termen de 15 zile de la pronunțare.

„Instanţa admite în parte acţiunea depusă de reclamantă. De asemenea, instanţa obligă pârâtul (Cătălin Ivan – n.r.) la plata unor daune în cuantum de 25.000 de euro. Mai mult, pârâtul este obligat la publicarea acestei sentinţe în trei ziare de circulaţie naţională, pe cheltuiala proprie. Instanţa mai obligă pârâtul la plata către reclamantă a sumei de 8 lei, reprezentând taxă judiciară de timbru. Cu recurs în 15 zile de la comunicare", au spus reprezentanţii Biroului de Relaţii cu Publicul, din cadrul Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti.

Monica Macovei le-a cerut magistraților să-l oblige pe Cătălin Ivan la plata unor daune morale de 50.000 de euro după ce Cătălin Ivan a făcut „mincinoasă" pe Monica Macovei în mai multe intervenţii televizate. 

„Monica Macovei minte cu dezinvoltură și nerușinare când interesul îi dictează acest lucru... Doamna Macovei minte cu nerușinare și trimite scrisori mincinoase colegilor din Parlamentul European", a spus Cătălin Ivan.Sursa: România TV

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii