Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:11 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mircea Banias, despre cazul "Portul Constanța" "Dacă l-ar aresta pe Moș Crăciun am termina cu corupția în țara asta" (video)

ro

27 Jul, 2011 22:24 1274 Marime text

Senatorul Mircea Banias a declarat, miercuri, la emisiunea "Actual B1", difuzată de B1 TV, că îl cunoaște pe Adrian Daniel Moldoveanu, audiat în cazul corupției din PortulConstanța, cei doi chiar întâlnindu-se în situații protocolare. De altfel, Banias a oferit o declarație spumantă, spunând că Moș Crăciun este de vină pentru corupția dinRomânia.

"Nu suntem prieteni și ne-am întâlnit de două sau de trei ori în situații protocolare neavând nicio întrevedere particulară. Da, ne cunoaștem", a declarat Banias.

"Refuz să cred că DNA investighează motivele pentru care nu m-am dus la întâlnirea cu domnul Moldoveanu. Ar fi o chestiune elementară și de bun simț că nu este de competența DNA", a precizat senatorul vizavi de presupusa întâlnire cerută lui Adrian Daniel Moldoveanu.

Social democratul a spus că a fost întrebat de o cunoștință comună dacă dorește să îl cunoască pe Adrian Daniel Moldoveanu, Consilierul de stat în Departamentul Securității Naționale al Administrației Prezidențiale, și că și-a cerut scuze pentru că nu a putut să fie prezent la acea întâlnire.

"Mi-am cerut scuze, este o chestiune pe care nu văd de aș dezvolta-o", spune Banias.

"Eu n-am invocat niciun nume, în niciun caz numele domnului DanMoldoveanu", susține senatorulPSD vizavi de declarația lui Moldoveanu, conform căreia numele său ar fi fost invocat de mai multe ori în niște discuții purtate de Mircea Banias cu Eugen Bogatu.

Senatorul a încheiat spunând că dacă "l-ar aresta pe Moș Crăciun am termina cu corupția în țara asta".

Vezi video >>aici<<

Sursa: B1.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii