Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:25 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Carmen Dan – „Avem toate argumentele legale pentru a solicita extrădarea lui Sebastian Ghiță”

ro

14 Apr, 2017 16:33 2061 Marime text
Autoritățile române au „toate argumentele legale” pentru a solicita extrădarea lui Sebastian Ghiță din Serbia. Declaraţia a fost făcută astăzi de către ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan.

„Din acest moment, suntem direct interesați să sprijinim și să comunicăm cât se poate de deschis cu partenerii noștri din Serbia, pentru ca imediat ce vor definitiva activitățile specifice, noi vom începe acea procedură de extrădare, prin Ministerul Justiției. Avem toate argumentele legale pentru a solicita extrădarea lui Sebastian Ghiță”, a declarat ministrul, citat de Agerpres.

Întrebată cât va dura până Sebastian Ghiță va fi adus în țară, Carmen Dan a spus că totul depinde de procedurile legale din Serbia, în România procedura de extrădare, care se derulează prin Ministerul Justiției, durând aproximativ 40 de zile.

Ministrul Afacerilor Interne a adăugat că, cel mai probabil, Sebastian Ghiță a ajuns deja în fața judecătorilor sârbi. Amintim că acesta a fost localizat și reținut de polițiști la Belgrad, în cursul nopții de joi spre vineri.


Citeşte şi 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii