Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:05 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministerul Turismului susţine proiecte în sudul litoralului

ro

01 Mar, 2012 19:39 904 Marime text

Pe 28 februarie a fost semnat contractul de finanţare pentru un nou proiect de dezvoltare turistică a municipiului Mangalia.
Proiectul intitulat „Club Nautic Callatis" se derulează în parteneriat cu municipiul Balcik şi are ca scop realizarea unui centru nautic transfrontalier, cu rolul de a organiza şi găzdui mari competiţii nautice la nivelul bazinului Mării Negre. Proiectul prevede organizarea mai multor evenimente cu specific nautic, precum expoziţii nautice la Mangalia şi la Balcik, competiţii nautice.
Clădirea în sine va fi o construcţie P+1 în Portul Turistic Mangalia, clădire prevăzută cu 15 spaţii pentru birouri, două săli de conferinţă cu toate dotările necesare şi echipamentul aferent. Suprafaţa construită va cuprinde 990 mp, din care 455 mp la parter şi 535 mp la etajul I.
Valoarea totală a proiectului este de 1.316.471 Euro, din care 84,82% reprezintă contribuţia Uniunii Europene, 13% contribuţia bugetului de stat şi 2,18% contribuţia bugetului local. Durata de implementare a proiectului este de 16 luni, începând cu data încheierii contractului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii