Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:32 12 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mingi şi pixuri, confiscate de poliţiştii Gărzii de Coastă

ro

04 Dec, 2012 13:56 1618 Marime text

Poliţişti de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au constituit o echipă comună de control împreună cu reprezentanţii Biroului Vamal Constanţa Sud. Ei au descoperit într-un container sosit în PTF Constanţa Sud Agigea bunuri susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare de aproximativ 95.000 lei, dacă ar fi fost originale.

Luni, la ora 16.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi lucrătorii vamali au efectuat controlul asupra unui container sosit din China pe adresa unei societăţi comerciale cu sediul în judeţul Sălaj. În urma sa au fost descoperite 5.402 mingi de fotbal, 1.830 pixuri şi 18.900 cutii de împachetat cadouri, bunuri susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare de aproximativ 95.000 lei dacă ar fi fost originale. Marfa purta însemnele distinctive ale unor mărci cunoscute şi a fost ridicată în vederea confiscării, urmând a fi trimisă spre expertizare.

Poliţiştii de frontieră au întocmit administratorului societăţii comerciale în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii