Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:27 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Militarii în rezervă protestează astăzi în Piața Victoriei

ro

24 Jan, 2016 10:14 1916 Marime text
 
Pensionarii militari vor protesta astăzi în faţa Guvernului. O delegatie a protestatarilor trebuia sa se întâlnească astăzi cu preşedintele Klaus Iohannis, dar Administraţia Prezidenţială a anunţat că a luat act de revendicările protestatarilor şi atât.
 
Reprezentanţii protestatarilor au anunţat că nu vor înceta mitingul până când şeful statului nu va anunţa că va ţine cont de revendicările lor. Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate vrea să iasă în stradă, mai exact în Piața Victoriei, de la ora 11 până la 18.00. Ei susțin că vor veni la protest peste 20.000 de oameni.
 
Jandarmeria Capitalei a anunţat, într-un comunicat de presă, că din cauza acestei acţiuni de protest, începând cu ora 07.30, va fi restricţionat traficul rutier pe Şos.Kiseleff, între străzile Arh.Ion Mincu şi Piaţa Victoriei. În Piaţa Victoriei, se va circula pe două benzi de mers, între bulevardul Aviatorilor şi Calea Victoriei, respectiv bulevardul Lascăr Catargiu.
 
Pe sensul de circulaţie din Piaţa Victoriei, relaţia strada Buzeşti - Şoseaua Nicolae Titulescu, către Calea Victoriei, respectiv către bulevardul Lascăr Catargiu, traficul va fi închis până la ora 18.00. Pe strada Paris, traficul va fi direcţionat doar spre bulevardul Aviatorilor, iar pe breteaua Iancu de Hunedoara traficul rutier va fi direcţionat doar spre bulevardul Aviatorilor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii