Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:53 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE2. Un subofițer, decedat Militari ai Regimentului 30 Gardă, implicați într-un accident rutier grav

ro

29 Jul, 2015 18:34 2259 Marime text
 
Azi, în jurul orei 16.30, la ieşirea din localitatea Teiuş spre Municipiul Alba Iulia, o autocisternă a intrat pe contrasens şi a lovit frontal al patrulea autocar din coloana Regimentului 30 Gardă care circula regulamentar.

În urma coliziunii a rezultat rănirea gravă a unui subofiţer, transmite MApN. Un echipaj SMURD a ajuns de urgenţă la locul accidentului şi îi acordă militarului îngrijiri medicale pentru a-l stabiliza hemodinamic în vederea transportării cu elicopterul la spital.
 

UPDATE2 ora 19.38:

Ministerul Apărării Naționale a remis presei un comunicat, pe care îl redăm în întregime:
”Un militar al Regimentului 30 Gardă a decedat într-un accident de circulaţie care a avut loc miercuri, 29 iulie, la ieşirea din localitatea Teiuş spre Municipiul Alba-Iulia.
            Plutonierul major Mihai Laurenţiu-Rodian, în vârstă de 34 de ani, era angajat al Ministerului Apărării Naţionale din anul 2000. Subofiţerul încadra funcţia de instrumentist şef la Muzica Regimentului 30 Gardă „Mihai Viteazul”, era căsătorit şi avea un copil.
            Ministrul apărării naţionale, Mircea Duşa, transmite condoleanţe familiei plutonierului major Mihai Laurenţiu-Rodian.”

UPDATE1 ora 18.38


Subofiţerul rănit grav în accidentul de circulaţie în care a fost implicat un autocar al Regimentului 30 Gardă a decedat. Echipajul SMURD care i-a aplicat măsuri de resuscitare a constatat decesul la ora 17.54.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii