Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:31 20 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mii de portofele, susceptibile a fi contrafăcute, confiscate în Portul Agigea

ro

05 Sep, 2014 13:40 871 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au constituit o echipă comună de control împreună cu lucrătorii vamali, descoperind într-un container sosit în PTF Constanţa Sud Agigea din China 1.480 de portofele, susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare de aproximativ 150.000 lei dacă ar fi originale.
 
Astăzi, în intervalul orar 09.30 – 11.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi lucrătorii vamali au efectuat, la rampa existentă în cadrul PPF Constanţa Sud Agigea, controlul unui container. Acesta era sosit din China pe adresa unei societăţi comerciale cu sediul în judeţul Ilfov. În urma verificărilor, au fost descoperite 1.480 de portofele, susceptibile a fi contrafăcute.  Dacă ar fi originale, valoare portofelelor s-ar ridica la aproximativ  150.000 lei.
 
Marfa, care purta însemnele distinctive ale unei mărci celebre, a fost ridicată în vederea confiscării de către lucrătorii vamali.
 
Administratorul societăţii comerciale, un cetăţean bulgar, în vârstă de 22 ani, s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”.

Ti-a placut articolul?

Comentarii