Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:54 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Captură impresionantă la frontieră! Ce au găsit vameșii într-un autocamion înmatriculat în Polonia (GALERIE FOTO)

ro

23 Oct, 2023 15:12 734 Marime text
Foto: AUtoritatea Vamală Română Inspectorii vamali ai Serviciului Echipe Mobile din cadrul Direcţiei Regionale Vamale Timişoara  au descoperit articole de îmbrăcăminte și încălţăminte în valoare de 500.000 lei. 

Potrivit Autorității Vamale Române, inspectorii vamali din cadrul Serviciul Echipe Mobile - Direcţia Regională Vamală Timişoara, au efectuat un control vamal amănunțit asupra unui autocamion înmatriculat în Polonia, care circula pe ruta Turcia – Ungaria și au descoperit 22.000 bucăți articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, bunuri susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală pentru mai multe mărci de îmbrăcăminte și accesorii.

„Bunurile au fost reținute în vederea confiscării iar valoarea acestora, în situația în care ar fi fost comercializate pe piață la prețul de vânzare a unui produs original, este de aproximativ 500.000 lei. 
       
Întrucât există suspiciuni că sunt întrunite elementele constitutive ale unor infracțiuni, cazul a fost predat către instituția competentă în vederea efectuării cercetărilor“ - au mai precizat reprezentanții Autorității Vamale Române“.          

 
Citește și 

Captură de aproximativ 4 milioane de lei, la frontieră! Mii de bunuri suceptibile a fi contrafăcute, confiscate (GALERIE FOTO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii