Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:29 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihai Trăistariu va protesta în faţa City Park Mall. Vezi de ce

ro

03 Apr, 2014 11:07 2573 Marime text
mihai traistariu va protesta in fata city park mall vezi de ce 489703
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • vic 04 Apr, 2014 09:19 Ati mers vreo data pe la marginea oraselor sa vedeti haitele? Puteti sa traversati vreun cartier pe jos dupa apusul soarelui? Hai sa ne tolanim toti in strada sa ne dam mari iubitori de maidanezi :)
  • Ioana 04 Apr, 2014 08:09 Bravo Mihai Traistariu! sunteti un om minunat
  • opinia publica 04 Apr, 2014 01:14 Sa speram ca la miting se va tine cont si de cealalta parte a opiniei publice: cea care a realizat panica si ura artificiala pe care presa incearca s-o creeze vis-a-vis de acest subiect. E de inteles, se apropie alegerile si este nevoie de fonduri... Cand e un caz de om muscat de caini intr-o pupulatie de 22 milioane de oameni, face turul ziarelor si televiziunilor o saptamana. Chiar daca se dovedeste a fi cainele vecinului. Teama asta de maidanezi a ajuns sa fie ca si teama de rechini... Si ca sa intelegeti ce vreau sa zic prin asta: stiti care e posibilitatea sa fiti mancat de rechini in mare? MAI MICA decat sa va cada un avion in cap daca va aflati tot acolo... Dar cea dintai are un impact emotional mult mai puternic...asa se intampla si cu maidanezii Asa ca dragi concetateni, cu ocazia asta vreau sa va reamintesc cat de probabil este sa MURITI pe autostrazile si strazile din Rromania, pline de gropi, marcate sub orice critica. Eu insami era sa ma rastorn cu masina pe autostrada. Erau cratere la fiecare jumatate de metru (fara exagerare). Deci maidanezii erau problema, sa scapam de ei, sa-i ardem de vii, nu mai conteaza cum. (ca doar nu credeti ca ii eutanasiaza?) Exista solutii mult mai umane si mult mai eficiente... dar nu se vrea asta! Crima si spalarea de fonduri este scopul. Cand o sa inteleaga absolut fiecare dintre cei care postati mesaje astfel de mesaje, ca sunteti manipulati si nu va doreste nimeni binele? nici al dumneavoastra, nici al animalelor...nici al nimanui
  • opinia publica 03 Apr, 2014 16:22 Sa speram ca la miting se va tine cont de OPINIA PUBLICA DE PE NET: Oameni şi câini CU STĂPÂN, domnilor. Nu haite semisălbăticite hrănite pe spaţiul public şi care atacă orice li se pare străin de zonă. E o diferenţă enormă. Şi, culmea, şi noi cei ce ne-am săturat de maidanezii peste tot colcăitori avem CÂINI. Dar mulţi nu înţeleg sau nu vor să înţeleagă diferenţa dintre un maidanez şi un câine cu stăpân. Ce-i aşa de greu ? Personal, cum am mai spus şi o să repet de sute de ori, nu mă deranjează dacă TU, ieşi cu 30 de maidanezi pe spaţiul public, TOŢI ÎN LESĂ şi cei agresivi cu botniţă. E alegerea TA ce iubeşti - copii sau DOAR maidanezii. EU îmi dau jos pălăria în faţa oricui respectă legea. MĂ deranjează că sunt persoane iresponsabile, care aruncă mîncare pe geam maidanezilor de pe lângă blocuri, urlă la cei ce vor să cureţe oraşul de aceste animale, dar, dacă te atacă haita sub geamul lor, tac chitic, nu ştiu nimic şi nu cunosc nimic, nu au vreo legătură cu pripăşirea maidanezilor în acea zonă. Cred că educaţia ar trebui începută din acest punct - Nu mai pripăşiţi maidanezii pe spaţiul public, dându-le mâncare şi apă în anumite locuri, iar în rest vă doare în bască. Cum le daţi mâncare pe stradă şi nu vă pasă de cei atacaţi sau omorâţi, purtaţi o parte din vină... Adoptaţi-i şi fiţi conştienţi ce înseamnă ADOPTAREA UNUI CÂINE. Nu le mai daţi drumul pe străzi, odată ce i-aţi adoptat. În paralel, fiindcă se pot afla identităţile adoptatorilor, ar fi bine ca de fiece dată când un astfel de câine adoptat se regăseşte neînsoţit conform legii pe spaţiul public, câinele să fie ridicat imediat iar fostul adoptator inconştient şi iresponsabil să fie amendat cu maximul de amendă pentru asta. Sau, dacă nu are bani, puşcărie, muncă în folosul comunităţii, exact cum erau puşcăriaşii înainte de '89 scoşi - Cu pază armată. Iar legea 258 şi TOATE normele acesteia să fie respectate punct cu punct, fără a omite sau părtini pe cineva. Vi se pare greu de realizat ? Mie unul, nu.
  • Aragorn 03 Apr, 2014 12:31 Bravo, sa speram ca vor participa cit mai multe persoane si ca acest demers normal intr-o lume anormala va avea succes. Respect tuturor celor care pretuiesc viata fiintelor care nu se pot apara singure.