Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:03 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihai Petre, in vizita la Protectia Consumatorilor Tulcea si Braila

ro

29 Dec, 2009 19:55 2002 Marime text

Astazi, proaspatul director al Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor Constanta (CRPC), Mihai Petre s-a deplasat la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Tulcea (CJPC), pentru a cunoaşte colectivul de comisari care activează în cadrul acestei entităţi şi pentru a lua contact cu problemele zonale.

Maine, Mihai Petre ajunge si la CJPC Braila. Cu aceste două deplasării directorul coordonator îndeplineşte deja un prim punct din planul de management, si anume acela de a fi alături de toate structurile teritoriale din subordine.

Potrivit reprezentantilor CRPC Constanta, Mihai Petre "asigură colegii din Brăila şi Tulcea că vor fi vizitaţi de doua ori pe lună pentru a fi alături de ei soluţionarea cu celeritate a tuturor problemelor pe care le întâmpină."

"La întâlnirea de astăzi, directorul coordonator şi-a expus şi ideile principale din proiectul de management şi deviza conform căreia va acţiona «consumatorul, stapânul nostru» coroborată cu toleranţă zero faţă de toţi agenţii economici care pun în pericol securitatea, viaţa şi sănătatea consumatorilor", se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei.

Astazi, la Tulcea, Mihai Petrea avut o scurtă întâlnire si cu prefectul judeţului, Vasile Gudu, pe care l-a asigurat de o bună colaborare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii