Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:01 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție, consumatori! Se sistează furnizarea căldurii și a apei calde într-o anumită zonă a Constanței

ro

19 Mar, 2024 11:08 719 Marime text 
  • Urmare a lucrărilor de modernizare și reabilitare a rețelelor termice executate de municipalitate, pe strada Mircea cel Bătrân, nu vom putea furniza încălzire către consumatorul arondat punctului termic PT 41: Colegiul Mircea cel Bătrân, astăzi, 19.03.2024, potrivit Termoficare Constanța.
 
Durata executării lucrărilor este estimată pentru o perioada de minim 10 ore așa cum a comunicat constructorul, conform sursei.
 

„Ne cerem scuze atât consumatorilor noștri afectați de întreruperea furnizării energiei termice, cât și tuturor participanților la traficul rutier stânjenit în zona în care se execută aceste lucrări. Vă asigurăm totodată că de acum înainte, pentru foarte mulți ani, nu vor mai fi intervenții la infrastructura termică municipală în zonele în care s-au realizat aceste lucrări de modernizare.
 
Scopul lucrărilor este creșterea gradului de confort termic în locuințele Dvs, eliminarea avariilor, scăderea substanțială a pierderilor și costurilor, având ca rezultat scontat scăderea prețului local al energiei termice”, trransmite Termoficare Constanța.

Citește și
Consumatori din Constanța rămân fără încălzire și apă caldă. Lista celor afectați
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii