Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:14 19 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihaela Rădulescu, după atacul lui Mazăre În faţa bărbaţilor fără caracter să nu ai reacţie

ro

29 Jul, 2013 14:35 2061 Marime text


Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a jignit-o pe Mihaela Rădulescu. El a spus la România TV că nu o va putea respecta niciodată pentru că l-a înşelat pe bunul lui prieten Elan Schwartzenberg.

Mihaela Rădulescu i-a dat replica.

"În faţa bărbaţilor fără caracter şi fără o minimă educaţie e bine să nu ai reacţii, ca femeie jignită. Rişti să-ţi iei şi o flegmă sau un dos de palmă de la ei şi e greu să-i explici unui copil că aşa sunt prietenii lui tata.... sau că aşa se poartă un bărbat....sau că aşa vorbeşte un primar...Tot încerc să-i compun copilului meu o poveste frumoasă despre România, dar mă cam încurcă nişte oameni care locuiesc în ea...", a declarat Mihaela Rădulescu, pentru România TV.
"Fostul ei soţ, Elan, este prietenul meu foarte bun. O femeie măritată, cu copil nu mi-am imaginat că poate să facă aşa ceva. Am fost la ea în casă, mi-a făcut de mâncare. O femeie măritată pe care o prinde bărbatul că se duce pe nu ştiu unde şi se... cu altul, în ochii mei a căzut, e o haimana. O femeie care este tratată prinţesă de către bărbatul ei şi ea merge la măciuci cu altul este o haimana", a afirmat primarul Constanţei.

Ti-a placut articolul?

Comentarii