Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:51 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Migrant pakistanez, descoperit sub un camion în Vama Ostrov

ro

13 Oct, 2016 10:30 1993 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecerea  Frontierei Ostrov un depistat, ascuns sub un camion, pe roata de rezervă, un cetăţean pakistanez, care intenţiona astfel să intre ilegal în România.
 
Ieri, în jurul orei 18: 00, în PTF Ostrov - Garda de Coastă s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în țară, un cetăţean turc care conducea un ansamblu auto, format din cap tractor şi semiremorcă, ambele înmatriculate în Turcia.
 
Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunsă sub camion, pe roata de rezervă a semiremorcii, o persoană de sex masculin. Tânărul, care nu avea documente de identitate asupra sa, a declarat că este cetăţean pakistanez, are 23 de ani și s-a ascuns sub ansamblul auto cu scopul de a ajunge în Italia, la prieteni.
 
Conform protocolului româno – bulgar, cetățeanul pakistanez și șoferul camionului au fost preluați de autorităţile de frontieră din R. Bulgaria în vederea  continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii