Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:18 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesajul premierului Viorica Dăncilă cu ocazia Zilei Aviaţiei Române şi a Forţelor Aeriene ”Sunteți, zilnic, eroii noștri!”

ro

20 Jul, 2019 13:04 1457 Marime text
Cu prilejul Zilei Aviaţiei Române şi a Forţelor Aeriene, prim-ministrul Viorica Dăncilă a transmis următorul mesaj:

Ziua Aviaţiei Române şi a Forţelor Aeriene reprezintă un prilej de a retrăi mândria că țara noastră a scris istorie în aeronautica mondială, nume ca Vlaicu, Vuia și Coandă ocupând loc nu doar în prima linie a marilor inventatori din acest domeniu, ci și în ”escadrila” celor care au împlinit vechiul vis al omului de a cuceri cerul.

Aviația militară ne protejează viețile, aviația civilă ne sporește bunăstarea și face ca vechiul ideal al multor oameni de a vedea lumea, de a înțelege stiluri de viață și culturi diferite să devină realitate.

Transmit cel mai calde gânduri, alături de urări de sănătate și bucurii, tuturor celor care slujesc aviaţia militară și civilă, precum și tuturor românilor care își sărbătoresc astăzi ziua numelui, cu ocazia praznicului Sfântului Mare Proroc Ilie Tesviteanul, ocrotitorul aviatorilor români.

Sunteți, zilnic, eroii noștri, dragi membri ai Forțelor Aeriene Române. Vă doresc să vă întoarceți cu bine acasă din misiunile dumneavoastră militare și civile!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii