Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:49 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesaje de condoleanţe de la prieteni Cine este tânărul decedat în cumplitul accident de ieri de la Comana, judeţul Constanţa

ro

21 Jun, 2018 12:00 17615 Marime text
Tânărul de 37 de ani care a decedat miercuri în cumplitul accident dintre localităţile Comana şi Amzacea este Florin Bordaş, fiul lui Constantin Bordaş de la Autoritatea Rutieră Română.

Reamintim că, ieri, ora 11.50, un bărbat, de 37 de ani, a condus un autoturism pe DN 38, dinspre Comana către Amzacea și, ajungând la km. 27+300m, a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un ansamblu de vehicule, condus de un șofer bulgar, de 51 ani.

Conducătorul autoturismului a murit în urma impactului.

Prietenii şi apropiaţii au postat mesaje de condoleanţe în urma morţii premature a bărbatului. Redăm câteva dintre ele:

"În lumea in care traim sunt mai multe zile triste decat zile frumoase. Azi e o zi trista. Azi s.a stins din viata mult prea repede un prieten drag sufletului meu. Am copilarit impreuna, mergeam cu furculita la pescuit cand eram copii aici pe floroita, ne jucam impreuna. Ba chiar ascultai guns n roses iar mie nu imi placea rockul si ti.am aruncat casetele pe geam, ironia e ca pana la urma au inceput sa imi placa si mie baladele cantate de guns. Odata am facut un chef impreuna si ai baut prea mult iar noi te.am inchis in casa. De cate ori am fost la tine te.am vizitat, ba chiar acum 2 ani am facut un gratar la tine in curte. Ai fost la mine de curand si mi.ai cerut sa vin la tine sa facem o baie in mare si sa mai depanam amintiri. Am scris aceste randuri cu lacrimi in ochi pt cel care pt mine a fost un prieten drag pe nume Florin Bordas. La 35 de ani ai plecat prea repede dintre noi. Nu te voi uita niciodata. Dumnezeu sa te odihneasca si sa aiba grija de sufletul tau!"

"Dumnezeu să-l ierte.Condoleante sincere familiei si celor care l-au iubit"

"Dumnezeu sa il ierte!"

"Dumnezeu să-l ierte Condoleante familiei"

"Foarte trist! Dumnezeu să-l odihneasca!"
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii