Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:48 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Medic ginecolog prins în flagrant la scurt timp după ce a primit șpagă pentru a efectua o întrerupere de sarcină. Ce sumă ar fi pretins cadrul medical (video)

ro

22 Nov, 2017 16:26 4504 Marime text
Un medic ginecolog a fost prins în flagrant de luare de mită, după un apel la linia verde anticorupție 0800.806.806, informează DGA. 
 

”Astăzi, 22 noiembrie a.c., ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) — Serviciul Județean Anticorupție ( S.J.A.) Timiș, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au prins în flagrant un medic la scurt timp după ce a primit suma de 450 lei, cu titlu de mită pentru condiționarea unui act medical” - se arată într-un comunicat al DGA. 

 
În fapt, în urmă cu două zile, o persoană a sesizat la linia verde anticorupție a Direcției Generale Anticorupție — 0800.806.806 — faptul că un medic ginecolog de la un spital din Timișoara a pretins suma de 350-400 lei în scopul efectuării unei întreruperi de sarcină soției sale.
 
Apelul a fost direcționat structurii de profil pentru soluționare, fiind înregistrat denunț la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș, în baza căruia echipa operativă alcătuită din ofițeri DGA și procurorul de caz au realizat, în dimineața acestei zile, prinderea în flagrant a medicului în cauză, după ce a primit, cu titlu de mită, suma de 450 lei.
 

”Față de persoana în cauză a fost începută urmărirea penală pentru comiterea infracțiunii de luare de mită, cercetările fiind continuate cu inculpata în stare de libertate” - a mai transmis DGA.

Sursa foto-video: DGA
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii