Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:44 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mașină furată din Belgia, găsită la Constanța. Ce a declarat șoferul autoturismului oprit în trafic

ro

23 Apr, 2018 12:01 3290 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, în cooperare cu poliţişti din cadrul I.P.J. Constanţa, au descoperit, pe raza judeţului Constanţa, un autoturism marca Ford, model Tourneo Connect, semnalat ca fiind furat din Belgia.
 
Potrivit Gărzii de Coastă, la sfârșitul săptămânii trecute, acționând în baza unei informaţii, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă – Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Constanța, în cooperare cu poliţişti din cadrul I.P.J. Constanţa – Compartimentul Furturi Auto, au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii traficului internaţional cu autoturisme furate în zona de competență.

Astfel, a fost identificat, pe raza judeţului Constanţa, un autovehicul marca Ford, model Tourneo Connect, despre care existau informaţii că se află în atenţia autorităţilor.  La volanul autovehiculului  se afla cetăţeanul român M.N., în vârstă de 52 de ani, domiciliat pe raza judeţului Constanţa.

În urma verificărilor, polițiștii de frontieră au stabilit că autoturismul este căutat de autorităţile din Belgia, acesta fiind declarat furat.

Potrivit Gărzii de Coastă, bărbatul a declarat că a dobândit autoturismul de la fosta concubină, care l-a rugat să-l vândă în România, însă acesta nu a mai returnat autoturismul pentru care nu deținea drept de proprietate.

”Autoturismul, în valoare de aproximativ 3.500 euro, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă până la finalizarea cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire” - au transmis reprezentanții Gărzii de Coastă. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii