Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:32 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marin Chintoan - Uță, fost director general al Autorității Navale Române, s-a retras din Rommarine Consult SRL. Cine a devenit asociat unic

ro

09 Apr, 2018 13:59 2035 Marime text
S-a desfășurat Adunarea Generală a asociaților Rommarine Consult SRL.
 
În prezența lui Marin Chintoan - Uță, domiciliat în municipiul Constanța, deținând 20 de părți sociale, reprezentând 90% din capitalul social al societății, și a Biancăi Chintoan - Uță, domiciliată în Constanța, deținând două părți sociale, reprezentând 10% din capitalul social, AG, legal și statutar convocată, a decis:
  • Articolul 1
Conform art. 202 alin. (1) din Legea nr. 31/1990, se retrag(e) din societate Marin Chintoan - Uță, prin cesionarea (la valoarea nominală) a unui număr de 20 de părți sociale, cu o valoare nominal de 10 lei / parte social, în valoare totală de 200 lei, la prețul de 200 lei, Biancăi Chintoan - Uță, asociat existent, care devine astfel unic asociat;
  • Articolul 2
Eu (noi), dedentul (ii) (Marin Chintoan - Uță) transmit(em), iar eu, cesionarul (Bianca Chintoan - Uță) preiau împreună cu activul și pasivul societății toate drepturile și obligațiile prezente și viitoate ce decurg din deținerea părților sociale, atât a celor deținute, cât șia celor cedate, inclusiv achitarea tuturor datoriilor societății către bugetul de stat și alte persoane fizice sau juridice, de orice natură, existente și neachitate până la data prezentei hotărâri, atât cele evidențiate, cât și cele care vor apăreaca urmare a unor acțiuni de control.
  • Articolul 3
În urma cesiunii, capitalul social total al societății este de 220 de lei, din care: 220 de lei, fiind împărțit într-un număr de 22 de părți sociale, cu o valoare nominală de 10 lei / parte socială și în valoare totală de 220 lei, participare la profit - 100% și participare la pierderi - 100%.
  • Articolul 4
Restul prevederilor din actul constitutiv rămân neschimbate.    
 
Comandantul de lungă cursă Marin Chintoan - Uţă este fost director general al Autorităţii Navale Române.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii