Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:06 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Mare grijă, șoferi! Semaforul de la City nu mai emite galben intermitent!

ro

24 Feb, 2016 14:53 36191 Marime text
 
Atenție, șoferi! La semaforul de la City Mall, pe sensul de mers de la Dacia spre Dobrogea, galbenul intermitent de la semafor a fost suspendat pentru dreapta.
 
Astăzi, un echipaj în Peco Lukoil cu un Logan MCV orientat spre semafor a filmat șoferii care făceau drepta spre Delfinariu, iar mai sus pe Soveja, aproape de Rompetrol un alt echipaj într-un autoturism Polo stătea și lua permisele celor ce nu știau de modificare.
 
Vă reamintim că pentru trecerea pe culoarea roșie a semaforului, permisul se reține pentru 30 de zile. 

UPDATE

„A fost o acţiune pe neacordare prioritate pietoni. În momentul în care ei făceau virajul pietonii aveau verde la semafor. Şi pentru că nu le acordau prioritate pietonilor care traversau pe culoarea verde, erau opriţi de Poliţia Rutieră. Dar faptul că semaforul a fost întrerupt, nu. Probabil a fost o defecţiune de la Primărie“, a declarat, pentru ZIUA de Constanţa, purtătorul de cuvânt al Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa, Cristina Vasile

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • BOGDAN 25 Feb, 2016 13:56 Nu se putea suspenda acel semafor acum 3 luni cand mi-au luat carnetul pt o luna si am platit 500ron amenda? Atunci am facut dreapta pe galben intermitent in acelasi loc si nu am dat prioritate la pietonii de pe trecere, desi erau pana in axul drumului.
  • ioan 25 Feb, 2016 01:07 e ca guvernu': chiar daca nu lucreaza se considera ca si-a facut treaba...