Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:12 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cât tupeu! Un bătrân din Iași a trecut pe roșu la semafor fără să aibă permis de conducere

ro

11 Jul, 2023 13:05 945 Marime text
Foto cu rol ilustrativ.
  • Un bărbat în vârstă de 63 de ani din Iași conducea un autoturism fără să aibă permis de conducere. Pe lângă faptul că era beat la volan, a mai trecut și pe culoarea roșie la semafor.
 
Inspectoratul de Poliție Județean din Iași a anunțat că luni, la data de 10 iulie, polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Iași au oprit pentru control o mașină condusă de un bărbat în vârstă de 63 de ani, pe raza municipiului Iași, întrucât nu a respectat culoarea roșie a semaforului electric aflat în funcțiune.
 
Șoferul emana halenă alcoolică și a fost testat alcoolscopic, rezultând o alcoolemie de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală în vederea prelevării de probe biologice.
 
Totodată, în urma verificărilor efectuate în baza de date a rezultat faptul că acesta ar avea permisul de conducere cu restricții-reținut.
 
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe“ și „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat “, a mai adăugat sursa citată.
 
Cercetările continuă.

Citeşte şi:

Ministerul Afacerilor Interne: Sute de permise de conducere, reținute! Șoferii, băuți la volan
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii