Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:58 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Atenție, șoferi! De astăzi este întreruptă semaforizarea în intersecția de la Trocadero pentru cinci zile

ro

31 Jul, 2023 09:39 949 Marime text
Foto: Primăria ConstanțaÎncepând de astăzi până pe data de 04 august, se oprește total sistemul de semaforizare din intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada Portiței pentru înlocuirea întregului ansamblu. 

Potrivit unui comunicat al Primăriei Constanța, până la repunerea în funcțiune a noului sistem de semaforizare, traficul rutier va fi dirijat de către lucrători din cadrul Poliției Constanța.

Această măsură este necesară conform proiectului de mobilitate urbană care prevede modernizarea bulevardului Alexandru Lăpușneanu.

Geometria intesecției va fi reconfigurată, se vor monta stâlpi de semaforizare suplimentari și corpuri de semaforizare complet echipate cu lămpi led. Totodată, instalațiile electrice vor fi înlocuite.

„Vă cerem scuze pentru disconfortul creat și rugăm participanții la trafic, dacă au posibilitatea, să evite pentru câteva zile traficul prin această intersecție folosind rute alternative.
În contextul noilor reglementări, rugăm conducătorii auto să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră“ - au mai precizat reprezentanții Primăriei Constanța.

Citește și: 

Știri ConstanțaSe întrerupe semaforizarea de la Trocadero!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii