Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:05 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mandat internaţional de arestare emis de autorităţile din Danemarca Bărbat din Albeşti, Constanţa prins în judeţul Mureş

ro

07 Aug, 2015 12:58 2057 Marime text
 
Poliţiştii din Mureş au pus în executare un mandat european de arestare emis de autorităţile din Danemarca pe numele unui bărbat, pentru săvârşirea de infracţiuni economice. Poliţiştii au depistat, joi, în comuna Ibăneşti un bărbat, în vâsrtă de 52 de ani, din comuna Albeşti, judeţul Constanţa, urmărit internaţional.
 
Pe numele acestuia, autorităţile judiciare din Danemarca au emis un mandat european de arestare, pentru săvârşirea unor infracţiuni economice, prin care ar fi cauzat statului danez un prejudiciu în valoare de 8,5 milioane de coroane.
 
Pentru depistarea bărbatului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române. Acesta a fost reţinut, urmând a fi demarate procedurile de predare către autorităţile daneze.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii