Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:11 21 05 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Mai mulți turiști sunt blocați pe aeroportul din Madrid. Ce măsuri a luat Ambasada României la Madrid

ro

29 Aug, 2017 15:42 871 Marime text
Cu privire la situaţia cetăţenilor români blocaţi pe aeroportul din Madrid, Ministerul Afacerilor Externe face următoarele precizări:
 
Secția consulară a Ambasadei României la Madrid gestionează cu prioritate situaţia cetăţenilor români blocaţi pe aeroportul din Madrid, urmare anulării, din motive tehnice, a unei curse TAROM cu destinația România.

Reprezentanţii consulari au întreprins, în regim de urgență, demersuri pe lângă biroul companiei TAROM la Madrid, pentru a verifica situaţia actuală a cetăţenilor români. Urmare a demersurilor întreprinse, reprezentanții companiei TAROM au comunicat că, în aceste momente, o echipă specializată lucrează la remedierea defecțiunilor aeronavei.
 
Cetățenii români au fost cazați la hoteluri aflate în proximitatea aeroportului Madrid-Barajas.

Secția consulară a ambasadei monitorizează situația şi menţine contactul neîntrerupt cu atât cu cetăţenii români cât şi cu reprezentanţii companiei aeriene, fiind pregătită să acorde asistenţă consulară.
 
UPDATE. 

În continuarea informațiilor privind situația cetățenilor români blocați pe aeroportul din Madrid, urmare a anulării unui zbor cu destinația România, MAE precizează următoarele:
 
În urma demersurilor întreprinse de Ambasada României la Madrid, reprezentanții companiei TAROM au confirmat că situația a fost remediată, iar pasagerii au fost îmbarcați la bordul unui avion cu destinația Iași.
Ambasada României la Madrid a menținut, în permanență, legătura atât cu reprezentaţii companiei TAROM, cât și cu cetățenii români, până la finalizarea procedurilor de îmbarcare.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii