Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:39 19 10 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 4. Răsturnare de situaţie şi nervi Mai multe trenuri ce circulă între Bucureşti şi Constanţa, blocate!

ro

11 Aug, 2016 22:15 2095 Marime text
În această seară, a izbucnit un incendiu la Săruleşti, în clădirea în care se află sala releelor şi impiegatul de mişcare CFR care coordonează circulaţia feroviară pe ruta Săruleşti - Fundulea. Mai multe trenuri de pasageri ce circulă pe relaţia Bucureşti - Constanţa sunt blocate pe calea ferată. 

 „S-a supraîncălzit un releu, a fost o degajare de fum. N-a fost nicio persoană în gară. S-a evacuat fumul, s-a răcit releul, n-a fost nici problemă”, a declarat, pentru news.ro, colonelul Lucian Diaconu.

Circulaţia feroviară este blocată pe ruta Săruleşti - Fundulea, fiind trei trenuri blocate la Lehliu, două la Dor mărunt şi alte două în Săruleşti şi Fundulea. Majoritatea acestor garnituri circulă pe relaţia Bucureşti – Constanţa.

UPDATE 4, ora 23.54

Din nou, trenul la care am făcut referire se îndreaptă spre Constanţa. Acesta a trecut de Săruleşti şi menţionăm că, momentan, merge bine.

UPDATE 3, ora 23.01

Răsturnare de situaţie şi nervi întinşi la maximum! Dacă mai devreme vă anunţam că trenul blocat în Gara Lehliu şi-a reluat mersul, iată că acesta a fost oprit din nou.

UPDATE 2, ora 22.53

Trenul blocat în Gara Lehliu şi-a reluat mersul şi se îndreaptă spre Gara Constanţa.

UPDATE 1, ora 22.32
 

Potrivit informaţiilor noastre, o tânără este blocată în Gara din Lehliu, într-un tren care a plecat din Bucureşti la ora 20:00 şi care urma să ajungă în Constanţa la ora 23:00. Iniţial, pasagerilor li s-a comunicat că ar fi luat foc instalaţia electrică a unui semafor, la Săruleşti. Pasagerii aşteaptă însă de mai bine de o oră ca trenul lor să îşi reia mersul. Mai mult de atât, la ora 22:00 a intrat în vigoare codul galben de furtuni emis de ANM pentru judeţul Ialomiţa. Astfel, la această oră, la Lehliu plouă torenţial cu descărcări electrice.

Deşi trenul este dotat cu aer condiţionat, pasagerii încep să-şi piardă răbdarea şi devin nervoşi că trenul nu-şi reia mersul către destinaţie. Mai mult, conform sursei noastre, alte două trenuri ar fi trecut în sens invers, dinspre Constanţa spre Bucureşti.

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii