Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:56 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Magazinul Dobrogea de la ICIL se mută! Iată dovada! (galerie foto+video)

ro

17 Oct, 2016 10:01 10984 Marime text


În această dimineaţă, mai mulţi muncitori goleau magazinul Dobrogea de la ICIL, de pe bulevardul Alexadru Lăpuşneanu. În faţa magazinului era parcat un camion, iar muncitorii cărau cutii pline cu produsele din magazin. Tot ei ne-au spus că marfa este dusă la un alt magazin Dobrogea, tot de la ICIL, vizavi de Policlinica 2.

Reprezentanţii Dobrogea Grup SA au confirmat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, că magazinul FRESH 3 se mută. Acesta este relocat în magazinul Dobrogea nr. 2, vizavi de Policlinica nr. 2 din Constanţa.
 
Pe data de 11 octombrie, cotidianul ZIUA de Constanţa a publicat articolul „Fabrica de pâine Dobrogea de la ICIL dispare! Primăria a emis autorizaţia de desfiinţare“, în care am anunţat că societatea Dobrogea Grup SA a obţinut de la Primăria Constanţa, pe data de 7 octombrie, Autorizaţia de desfiinţare nr. 98, pentru „Desfiinţare imobile construcţii industriale şi anexe, în suprafaţă construită desfăşurată de 5.992 mp“, situate pe strada Industriei nr. 1. Autorizaţia de construire este valabilă 12 luni şi a fost obţinută de Dobrogea Grup SA prin SC Mag Invest INC SRL.

Vom reveni!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii