Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:02 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Magazinele PROFI au retras de la vânzare toate produsele de la „Lactate Brădet”

ro

01 Mar, 2016 11:29 4386 Marime text
 
Lanțul de supermarketuri Profi a luat decizia de a retrage din magazin produsele de la „Lactate Bradet” după ce ANSVSA a anunțat că în brânza de vaci fabricată de această societate a fost depistată bacteria E.coli.
 
Reprezentanții Profi mai spun că aceste produse vor fi retrase până când se va încheia ancheta.
 
„Ca urmare a anunțului privind existența bacteriei E.coli într-unul din produsele de la „Lactate Bradet”, până la clarificarea situației și identificarea oficială a cauzelor magazinele PROFI au retras de la vânzare toate produselor provenite de la această sursă, pentru a asigura astfel siguranța alimentară”, se arată într-un comunicat al companiei, potrivit digi24.ro.
 
De asemenea, Profi a precizat că în toate magazinele sale, produsele de la acest furnizor au fost ambalate și comercializate doar în județul Argeș.
 
Iată care sunt magazinele la care s-au comecializat produsele „Lactate Bradet”: Profi din: Costești, Mioveni, Pitești, Pitești Gavana, Pitești Negoiu, Pitești Trivale, Pitești Razboieni, Pitești Paltinului, Topoloveni Parcului, Pitești Tudor, Pitești Negru Vodă, Pitești Calea Dragășani.
 
Vă reamintim că ieri ANVSA a anunțat că în urma analizelor preliminarii, bacteri E.coli a fost depistată în 25 de kilograme de brânză de vaci într-un magazin din Curtea de Argeş. Produsele aparțin firmei Lactate Brădet din Argeș.
 


Sursa foto: profi.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii