Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:51 24 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MAE Atenționare de călătorie în Ungaria

ro

24 Sep, 2015 00:25 1181 Marime text
Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să se deplaseze în Ungaria că situaţia actuală la punctele de trecere a frontierei dintre Ungaria şi Serbia, respectiv cu Austria este următoarea:

Punctul de trecere al frontierei  Horgos - Roszke, între Serbia şi Ungaria, pe DN 5, este închis. Se recomandă utilizarea PTF Tompa sau Tiszasziget.

Punctul de trecere al frontierei  Hegyeshalom-Nickelsdorf, între Austria şi Ungaria, pe DN 1, este închis. Se recomandă utilizarea punctului de trecere al frontierei Hegyeshalom situat pe autostrada M1.

Traficul se desfăşoară normal pe autostrăzile M5 şi M1 din Ungaria. Totodată, punctul de frontieră Hegyeshalom – Nickelsdorf situat pe autostrada M1 este funcţional.

MAE le reaminteşte cetăţenilor români că au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (disponibilă gratuit în „App Store” şi „Google Play”), ceoferă informaţii, recomandări de călătorie şi posibilitatea de a fi alertați, în cazul în care apar situaţii speciale.

Sursa foto: mae.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii