Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:38 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lui Oprescu i se pregăteşte ceva! Procurorii DNA pregătesc extinderea urmăririi penale pe numele lui

ro

12 Oct, 2015 12:40 1297 Marime text
Sorin Oprescu, aflat în arest preventiv şi supus, în prezent, unor investigaţii oncologice, primeşte în continuare veşti proaste. Procurorii DNA vor să extindă ancheta în cazul său pentru spălare de bani şi constituire de grup infracţional, informează România TV, iar pentru aceste infracţiuni riscă ani mulţi de închisoare. Oprescu ar putea avea de a face cu noi acuzaţii din partea DNA
Informaţia privind posibila extindere a urmăririi penale pe numele lui Sorin Oprescu apare în motivarea prelungirii mandatului de arestare, decisă de Tribunalul Bucureşti. Pentru aceleaşi infracţiuni ar putea fi vizat şi fiul primarului. În documentul amintit, judecătorul de drepturi şi libertăţi care a decis, în primă instanţă, prelungirea arestului preventiv pe numele lui Sorin Oprescu, se arată că procurorii DNA au solicitat acest lucru întrucât în cazul primarului suspendat al Capitalei se efectuează în continuare cercetări, iar punerea sa în libertate sau sub control judiciar ori în arest la domiciliu i-ar putea permite acestuia să ia legătura cu alte persoane din dosar şi să influenţeze ancheta.
Procurorii fac în continuare cercetări pentru presupuse fapte de spălare de bani şi constituire de grup infracţional organizat.
Primarul Sorin Oprescu va fi transferat astăzi la spitalul Fundeni din Capitală, după ce în weekend medicii de la Institutul Paulescu au reuşit să-i stabilizeze glicemia. Transportul se va face sub paza poliţiştilor. La Fundeni, Sorin Oprescu va fi supus unor investigaţii medicale pentru a afla dacă suferă sau nu de cancer la plămâni.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii