Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:47 13 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

"Luare şi dare de mită?!" Marian Godină te trimite la festivalul Untold. Poliţistul pune la bătaie două bilete

ro

25 Jul, 2016 13:37 1542 Marime text
Celebrul poliţist Marian Godină, pe care îl cunoaşte toată România de pe reţeaua de socializare Facebook, a primit două invitaţii la festivalul Untold. Tânărul poliţist spune însă, într-o postare pe o reţea de socializare, că nu poate ajunge şi, prin urmare s-a gândit să le dăruiască prietenilor din lista sa de pe aceeaşi reţea de socializare.  Astfel, acesta a lansat pe pagina un concurs, prin care comentariul cu cele mai multe aprecieri la postarea sa va primi cele două bilete de la festivalul Untold. 

Redăm în continuare postarea sa:

"În mod normal, când vezi o astfel de fotografie pe Facebook, descrierea e cam aşa: "Mulțumesc, iuby meu scump. Te ubesk moolt!"
Nu sunt vreo pisi, nu mi le-a făcut cadou iuby şi n-am nici poze aplecat lângă vreo teracotă. Le mulțumesc celor de la Untold pentru invitație!

Pentru că eu nu pot ajunge, mi-ar plăcea să pot face bucuroşi doi oameni care chiar îşi doresc să meargă, aşa că am să ofer invitațiile la rândul meu. Un fel de luare şi dare de mită. Problema e că nu ştiu cum să fac, cum să aleg acele persoane, mă gândesc să organizez un concurs d-ăla cu share şi cu partikip, dar mi-e că s-a prins lumea deja că e vrăjeală şi nu voi avea succes. Aşa că facem în felul următor: comentariul cu cele mai multe aprecieri de la această postare va fi cel câştigător. Adică cel căruia îi aparține comentariul va fi câştigătorul, că nu pot trimite invitațiile comentariului.

P.S. Invitațiile sunt valabile chiar dacă au numele meu pe ele.
Comentați ce vreți, important e să fie apreciat. Ce e fain e că nu trebuie să dați share ca să vă vadă toți prietenii din listă că participați la concursuri pe net. :))
Măcar ăsta e pe bune.", scrie Marian Godină pe Facebook.

Imediat internauţii au început să comenteze postarea poliţistului. 

Sergiu Anton, un alt utilizator, îl întreabă pe Godină ce va face cu invitaţia pe care o are în plus.

Un alt exemplu de comentariu este cel al lui Andrei Frîncu, care a afirmat că "Era şi ciudat ca un politist de la rutieră să ajungă într-un loc cu atâţia oameni pe care să nu-i poată dirija.".

 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii