Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:01 21 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liviu Negoiță, validat lider interimar la PNL Cernavodă

ro

31 Mar, 2016 16:51 1959 Marime text
 
Biroul Politic Local al Organizației Cernavodă a Partidului Național Liberal, întrunit ieri, a decis cu unanimitate de voturi validarea lui Liviu Negoiță în funcția de președinte interimar al PNL Cernavodă, precum și desemnarea acestuia drept candidat la funcția de primar în alegerile locale din luna iunie.
 
Decizia membrilor BPL al PNL Cernavodă vine ca urmare a pierderii calității de membru al Partidului Național Liberal a fostului primar Gheorghe Hânsă.
 
Noul președinte al PNL Cernavodă s-a născut la data de 10 iunie 1968, este căsătorit și are un copil. Liviu Negoiță a urmat Facultatea de Științe Juridice și Administrative a Universității de Stat din Sibiu, pe care a absolvit-o în anul 1992. În ultimii 25 de ani a lucrat ca specialist al Autorității Navale Române, în prezent ocupând funcția de căpitan șef de port adjunct în cadrul aceleiași instituții.
 
La ședința Biroului Politic Local al PNL Cernavodă a participat și președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii