Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:31 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liviu Dragnea susține că până la finele anului Guvernul va aproba trei proiecte majore

ro

16 Dec, 2018 19:43 906 Marime text
Preşedintele social-democraţilor, Liviu Dragnea, a declarat că până la finele anului Guvernul va aproba Fondul de investiţii locale, Fondul de dezvoltare a sistemului balnear şi schema de ajutor de stat pentru 1.000 de grădiniţe cu profil sportiv, confor, Agerpres.ro. 

"Doamna premier de ziua ei mi-a dat o veste foarte bună, că va aproba până la sfârşitul anului cele trei proiecte majore pentru România despre care am discutat de curând: Fondul de investiţii locale de 10 miliarde de euro, Fondul de dezvoltare a sistemului balnear din România de 310 milioane pentru 31 de staţiuni balneare şi schema de ajutor de stat pentru 1.000 de grădiniţe olimpice cu profil sportiv. De abia aştept să le văd aprobate, avizate inclusiv de justiţie şi de finanţe", a spus Dragnea, duminică, la reuniunea Consiliului Naţional al PSD.


El a adăugat că anul viitor punctul de pensie va creşte la 1.265 lei, iar pensia minimă de la 640 de lei la 707 lei.

"Înainte să ne mai întrebe Iohannis dacă mai avem bani de pensii sau de salarii, veniturile bugetare au crescut cu 60 de miliarde de lei. (...) Toţi funcţionarii vor primi anual două salarii pentru cheltuielile de hrană, iar din câte ştiu aţi stabilit o majorare a sporurilor pentru cadrele didactice cu 10%", a mai spus Dragnea.

Sursa: Agerpres.ro. 
Sursa foto: Facebook/Liviu Dragnea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii